Service och underhåll

SERVICE OCH UNDERHÅLL

Regelbunden service och kontrollerat underhåll av AV-system säkerställer enhetens eller systemets funktionalitet i alla situationer, förlänger livscykeln och skyddar företagets investeringar. Med Audicos underhållstjänster kan ett kundföretag fokusera på egen verksamhet utan några tekniska problem.

Vi underhåller system – från mötesrum och kontrollrum till butiksskärmar. Audicos service täcker utöver våra egna och representerde produkter även stödtjänster och underhåll för utrustning levererad av tredje part.

Våra underhållstjänster är anpassningsbara till kundens behov, inklusive regelbundna underhållsbesök, produktlån, svarstider enligt överenskommelse eller on-site AV operatör. Vi erbjuder också en mängd olika fjärrlösningar för systemövervakning och underhåll.

BÄNKSERVICE

Vi reparerar och  underhåller ljud-, ljus- och bildutrustning. Vi fungerar som den officiella servicepunkten för den AV-utrustning vi levererar och representerar, och ansvarar för deras kvalitativa underhåll och reservdelservice. Vår personal har lång erfarenhet och utbildning, vi ger gärna råd och utnyttjar vid behov vårt samarbetsnätverk. Vi tjänar våra kunder snabbt och effektivt både på vår servicepunkt i Esbo, Finland och i kundens egna lokaler.

Om du skickar din enhet på service, kom överens med oss först!

 

För alla frågor och beställningar, vänligen använd nedanstående kontaktformulär.

Punkter med en stjärna (*) måste fyllas i.

Förfrågan eller beställning?*