April 9, 2024
Aug 2, 2022

Johanna Berlinde nimetty konsernin toimitusjohtajaksi

Suomen ja Ruotsin johtava AV- ja kuulutusjärjestelmien toimittaja hakee vakaata kasvua. Audico Group vahvistaa liiketoiminnan kasvustrategiansa toteuttamista ja johtamista nimittämällä Johanna Berlinden Audico Holding Oy:n toimitusjohtajaksi ja Audicon konsernijohtajaksi 1.9.2022 alkaen.

Nimityksen taustalla on aikomus vahvistaa Audico Groupia ja sen konserniyhtiön johtoa. AV-ratkaisujen toimittaja ja laitevalmistaja Audico on kehittynyt ja kasvanut dramaattisesti viime vuosina laajentaen merkittävästi tuotevalikoimaansa ja asiakaskuntaansa. Samalla yhtiö on toteuttanut strategisesti merkittäviä yritysostoja, jotka ovat tuottaneet lisäarvoa. Liiketoiminnan laajentuminen on synnyttänyt tarpeen erottaa konsernin toimitusjohtajan ja tytäryhtiöiden toimitusjohtajien tehtävät.

Johanna Berlindellä on yli 20 vuoden kokemus liiketoiminnan kehittämisestä ja muutosjohtamisesta. Hän on toiminut uransa aikana useissa johtotehtävissä ja ollut lukuisten yritysten hallituksissa. Ennen siirtymistään Audicolle hän työskenteli Telia Company AB:ssä vice presidentinä ja head of customer service and delivery -tehtävissä.

"Olen innoissani saadessani uuden roolini Audico Groupin toimitusjohtajana. Audico toimii erittäin mielenkiintoisella ja nopeasti kehittyvällä alalla, ja uskon, että audiovisuaalisten ratkaisujen merkitys vain kasvaa kaikenkokoisille yrityksille ja julkisille organisaatioille. Yhdessä Audicon vahvan tiimin kanssa voimme kehittää liiketoimintaamme ja ottaa seuraavat askeleet kohti entistä vahvempaa markkina-asemaa", Berlinde sanoo.
"Olemme iloisia voidessamme toivottaa Johanna Berlinden tervetulleeksi Audicon konsernijohtajaksi. Hänellä on tärkeää kokemusta kasvuyrityksistä ja -organisaatioista. Berlinden kaltaisen vahvan johtajan avulla meillä on hyvät edellytykset kasvattaa konsernia ja vahvistaa entisestään Audicon johtavaa asemaa Suomen ja Ruotsin markkinoilla", sanoo Audico Holding Oy:n hallituksen puheenjohtaja Tom Eriksson.

Harri Leiva, joka on toiminut Audico Holding Oy:n toimitusjohtajana sen perustamisesta lähtien vuonna 2008, jatkaa toimitusjohtajana Audico Systems Oy ja Audico Holding Oy:n hallituksen jäsenenä.


Lisätietoja:

Tom Eriksson, hallituksen puheenjohtaja, Audico Holding Oy, p. +358 20 747 9340, tom.eriksson@audico.fi

Johanna Berlinde, toimitusjohtaja, Audico Holding Oy, p. +358 20 747 9340, johanna.berlinde@audico.fi


Audico on Pohjoismaissa toimiva suomalainen yritys, Suomen johtava audiovisuaalisten ratkaisujen ja palveluiden tarjoaja, korkealaatuisten AV-tuotteiden edustaja sekä ääni- ja äänenpoistojärjestelmien valmistaja. Audico tarjoaa yrityksille ja julkisen sektorin ratkaisuja auditorioihin ja kokoustiloihin, hotelleihin, ravintoloihin, ostoskeskuksiin, liiketiloihin, näyttelytiloihin, teattereihin, kouluihin, kirkkoihin, urheilu- ja tapahtumapaikkoihin sekä risteilyaluksiin.Yli 30 vuoden kokemus, vankka omistajuus, vahva osaaminen sekä tuotteiden ja palveluiden jatkuva kehittäminen ovat avaimiamme menestykseen.

Audico-konsernin yhtiöt ovat Audico Systems Oy, Audico Systems AB, Audico Technology Oy, Intersonic Oy ja Intersonic AB. Konsernin liikevaihto on 37 miljoonaa euroa ja se työllistää 114 henkilöä.

www.audico.fi; www.audico.se; www.intersonic.fi ja www.intersonic.se.

Tuotteita ei löytynyt.
__wf_reserved_perintö
This is some text inside of a div block.
Tuotteita ei löytynyt.

Uutisarkisto
Marketing Manager, Audico Group, Espoo
April 22, 2024
Apr 22, 2024

Marketing Manager, Audico Group, Espoo

At Audico Group, we have a strong people-centric approach to marketing. Therefore, we’re looking for a customer-focused MARKETING MANAGER to join our marketing team. The ideal candidate will have a broad operational experience in marketing and a creative mindset to help the group stay modern and competitive. The candidate will play a key role in driving marketing in some of the group's companies by leading the planning, execution and analysis of marketing campaigns and initiatives. The role does not include a supervisory responsibility. In this role, you will report to Head of Marketing & Sustainability.
Lue koko artikkeli
Audico Systems won the contract to the Loop in Lund! 🌟
April 9, 2024
Feb 8, 2024

Audico Systems won the contract to the Loop in Lund! 🌟

Audico Systems won the contract, proud supplier of the complete audiovisual experience to the Loop in Lund! 🌟
Lue koko artikkeli
Audiovisual technology trends webinari
April 9, 2024
Jan 29, 2024

Audiovisual technology trends webinari

🚀 Tule kuulemaan ISE2024-messujen uusimmista trendeistä! 🌐 // 
Lue koko artikkeli
Pavarotti-tasoinen akustiikka saapui Jyväskylän Paviljongin Encore-saliin
April 9, 2024
Jan 18, 2024

Pavarotti-tasoinen akustiikka saapui Jyväskylän Paviljongin Encore-saliin

Jatkossa Jyväskylä Sinfoniaa päästään kuulemaan maailmanluokan puitteissa. Audico Systems Oy:n toteuttamassa konserttisalin akustiikan suunnittelusta ovat vastanneet Euroopan johtavat akustikot Eckhard Kahle ja Henrik Möller. He ovat valinneet fyysisen akustiikan lisäksi sähköisen Meyer Sound Constellation -akustiikkajärjestelmän. Järjestelmän toteutuksen laadusta vastaa Grammy-palkittu ja pitkän uran tehnyt Meyer Soundin projektijohtaja John Pellowe.
Lue koko artikkeli
Jouluna 2023 autamme kotimaan lapsia
April 9, 2024
Dec 14, 2023

Jouluna 2023 autamme kotimaan lapsia

Tänä vuonna Audico Systems Oy lahjoittaa joululahjarahat Pelastakaa Lapset -järjestölle. Järjestön työ keskittyy lasten elämänlaadun kohottamiseen. Tuemme tällä tavalla tulevaisuutta.
Lue koko artikkeli
Audico IBC Messuilla
April 9, 2024
Sep 13, 2023

Audico IBC Messuilla

Audico osallistuu Amsterdamissa 15.-18.9.2023 järjestettäviin IBC-messuille.
Lue koko artikkeli
__wf_reserved_perintö
Ota yhteyttä

Me kuulemme sinua mielellämme. Onko laitteistanne kysymyksiä? Koskaan ei tarvitse päivittää? Onko sinulla jotain muuta kysyttävää? Ota meihin yhteyttä, niin autamme.
Olemme täällä sinua varten.

Ota yhteyttä